Choď na obsah Choď na menu
 


KOMENTÁRE

Páčilo sa Vám na našich koncertoch, vystúpeniach, či výstavách? Máte nejaké návrhy, ktoré by mohli našu umeleckú činnosť, či prezentáciu vylepšiť?  Máte záujem o naše umelecké produkcie? Neváhajte a napíšte nám. Vaše názory sú pre nás cennými podnetmi. Navyše, pochvala od spokojného návštevníka nášho podujatia je pre nás najlepšia odmena za našu prácu. Už vopred ďakujeme za Vaše názory.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Barbora - Ako prihlásiť dieťa na umelecký odbor

dobrý deň, chcem sa opýtať akým spôsobom môžem prihlásiť svoju dcéru na výtvarný a tanečný odbor? v máji bude mať 6 rokov a od septembra 2016 pôjde do školy. neviem či aj prebiehajú talentové skúšky alebo stačí len prísť s ňou. ďakujem za odpoveď.

Martinček Jakub - Hudobná náuka

Dobrý deň, moje meno je Jakub Martinček a našiel som vašu webovú stránku na ktorej ponúkate mnoho materiálov k hudobnej náuke (http://www.hnzuslstancekaprievidza.estranky.sk/clanky/dejiny-hudby---svetova-hudba/pravek-a-starovek/)
Ale keď si chcem nejaký súboj stiahnuť, musím zadať:
Meno používateľa
Heslo
Vnorený obrázok 1

Bol by som Vám veľmi zaviazaný, keby ste mi tieto informácie poskytli, aby som si mohol prečítať vaše materiály.

S pozdravom
Martinček

Denisa Veselovská - Heligonka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je možné prihlásiť moju sedem ročnú dcéru na hru na heligonku...

Marcela - Zverejnenie absolventských predstavení tanečného odboru

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je možné zverejniť aj videá z absolventských predstavení tanečného odboru. Ďakujem.

MŠ-Športová - Odpoveď na pozvanie

Dobrý deň,ďakujeme za pozvanie na výchovný koncert. Určite prídeme dňa 3.12. Tešíme sa

Vera Kováčová - Čestné vyhlásenie pre zber údajov

Dobrý deň,
Chcela by som Vás poprosiť, či by bolo možné zajtra umiestniť na Vašu stránku tlačivo - "Čestné vyhlásenie pre zber údajov"
Syn ho totiž doniesol domov v nepoužiteľnom stave, a na stránke som sa v žiadnej záložke (menu) k nemu nedopracovala.
Ďakujem

Peter Kassa - Výtvarný odbor

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či je možno syna prváka na ZŠ Piaristická ešte prihlásiť na výtvarný odbor. pepok30@centrum.sk

Dobrý deň! - Re: Výtvarný odbor

Najlepšie bude, ak prídete aj so synom čo najskôr do ZUŠ - do riaditeľne, č. dv. 118 (I. poschodie) - v popoludňajších hodinách, kedy prebieha vyučovanie aj vo výtvarnom odbore (po 14.00). Pán učiteľ si chlapčeka vyskúša, niečo mu nakreslí. Ak máte nejaké výkresy s tvorbou malého, môžete ich doniesť. Príjemný deň!